Wie ben ik

Mijn naam is Bauke Aardema ik ben gespecialiseerd in het "uitdeuken zonder spuiten". Ik ben daarin gediplomeerd en heb inmiddels een jarenlange ervaring in dit vak opgebouwd. Ik kan me dan ook met recht een echte "restyle-specialist" noemen. "Uitdeuken zonder spuiten" is ook bekend als de "autorestyle"-branche. 

Om redenen van kostenbesparing wint deze werkwijze sterk aan populariteit. Ik lever graag vakwerk en ben daar trots op. Ik werk freelance voor verschillende autoschade herstel bedrijven en autodealers en natuurlijk ook voor particulieren. Voor bedrijven kom ik altijd op locatie. 

Het bedrijf is begonnen in 2006 en kent een blijvend sterke groei: ik streef namelijk altijd naar 100% volledige klanttevredenheid. Op mijn website kunt u alles vinden over de werkwijze van het uitdeuken zonder spuiten.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten wint sterk aan populariteit in de autobranche. Deze methode is over gekomen uit Amerika en wordt hier ook al lang toegepast. Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeer- en hagelschade. Alleen zo blijft de originele lak van uw auto intact. 

Er wordt gewerkt met speciale gereedschappen. Hiermee kunnen zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen de meeste deukjes probleemloos worden uitgedeukt. Deze methode is milieuvriendelijk en goedkoper dan de conventionele werkwijze. 

 Uiteraard zijn niet alle deuken met deze techniek te verwijderen. Als Autorestyle Aardema de klus aanneemt, kunt u er op vertrouwen dat de meeste deuken voor 100% hersteld worden. Natuurlijk krijgt u voorafgaand aan de feitelijke uitvoering een correcte indicatie van de prijs.