WAAROM RESTYLEN?

Uitdeuken is zeer geschikt voor kleinere deuken (ter grootte van een 2 euro muntstuk). Denk aan parkeerdeukjes, transportschade of deuken door een openslaand portier. Maar ook bij grotere deuken boeken we vaak verbluffende resultaten. Het is wel een voorwaarde dat de deuk geen lakschade heeft en goed is te bereiken.

Restylen is een kostenbesparende techniek, van gemiddeld 70% ten opzichte van traditioneel herstel.

- Er is geen kans op kleurverschil.
- Milieuvriendelijk proces
- Vlotte reparatie tijd vaak klaar terwijl u wacht.
- Voor bedrijven reparatie op locatie!!!


 


Hoe werkt het?

Met een speciale lamp met reflecterend licht wordt de deuk geanalyseerd. Vervolgens wrijven, duwen en masseren we de deuk met speciale tools uit de carrosserie. Een combinatie van puur vakmanschap en gebruik van eersteklas gereedschap.

Voordelen:

* Perfecte kwaliteit. De schade wordt voor de volle 100 % hersteld. Er ontstaat geen lakschade.
* Uitdeuken zonder spuiten is zonder meer voordeliger. U vermijdt dure demontage- en spuitkosten. En dat merkt u aan de factuur.
* Snelle reparaties. Een bescheiden deuk kan in binnen een uur volledig hersteld worden.
* De oorspronkelijke lakkleur blijft behouden. Geen kleurverschillen dus. Het is niet nodig om de carrosseriedelen over te spuiten.                                                               

Hageldeuken herstellen

Ook voor het herstellen van hagelschade kunt u aan Autorestyling Aardema overlaten. Of het nu gaat om 50 of om 500 deukjes, onze methode garandeert 100% herstel. De hageldeukjes worden er met speciale technieken en gereedschappen uitgewreven. Zonder het risico van kleurverschil, zonder lakschade en geen dure spuitkosten.